Den moderna familjen

Vi var kanske inte ämnade för varandra. Eller så var vi det ett tag. Jag vet inte. Vi hade kul. Bra stundtals. Sämre med åren. Min ex-man är fortfarande en av mina bästa vänner. Svinjobbig. Inte PK. Gnällig. Men också omtänksam. Kärleksfull. Ansvarstagande. Hans sambo och deras barn ligger mig varmt om hjärtat. De är ju Dennis familj.

Att som i helgen umgås. Som en storfamilj. Åka båt. Skratta åt minnen och varandra. Grilla, äta och dricka. Att få se och vara en del av mina barns syskons uppväxt är en ynnest. Se deras likheter men också olikheter. Och att våra nya respektive är med och på är inte bara härligt, det är stort. En modern familj, helt enkelt.

Tack för en fin dag, fam Malmborg/Westerberg!

Önskar fam Björk/Malmborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s