Lashlift – så fungerar det

Ögonfransförlängning i all ära men vill du få till en väldigt naturlig look så är lashlift ett alternativ. Jag har den stora lyckan att känna Belle Peters som många anser är bäst i Linköping på ögonfransar. Så när hon föreslog att jag skulle testa lashlift så… ja. Dina egna fransar böjs uppåt med hjälp av en permanentvätska, ja det luktar precis som permanentvätskan på 80-talet. Man kan visst få välja hur mycket fransarna ska böjas. Jag bad om en lätt böj så fransarna inte snuddade ögonlocket. Det hade jag stört mig oerhört på.

Det är nu snart två veckor sen jag gjorde det och resultatet är fortfarande detsamma som när jag lämnade salongen.

TÄVLING – Vinn en lashlift hos Belle

1. Följ http://www.instagram.com/salongbelle

2. Svara på frågan: vad behöver vi ögonfransarna till?

3. Skicka svar och motivering till varför du ska vinna som PM på min Instagramsida: http://www.instagram.com/annabjorks.com

Om fler svarar rätt på frågan och skickar en bra motivering kommer jag dra en vinnare! Skicka svar senast 10 november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s