Vilja av stål

Egenskapen lyser igenom. Jag är rastlös. Vill vidare. Se mer. Känna av fler platser. Tala med nya människor. Kliva ut ur boxen. Ur rutinerna.

Min mamma såg det. Bad mig lugna ned mig. Min lärare såg det. Rådde mig att bli journalist. Chefer såg det. Gav mig morötter för att stanna kvar. Rastlösheten i kombination med nyfikenhet har varit drivkrafter att ta mig vidare men ibland har det gått för fort och målet ovisst.

Även om jag blivit lugnare med åren så ligger jag alltid i startgroparna för nya utmaningar. Men nu för tiden startar jag inte förrän jag blickat upp och granskat sträckan. När jag bedömt vilken ansträngning som krävs och vilken belöning som väntar vid mål sätter jag siktet och börjar springa.

Det pågår många lopp samtidigt i mitt liv. Ett är loppet mot milen. Jag ska nå sträckan innan november är slut. Det kommer gå bra. Jag har en vilja av stål. Och vid mål väntar nya löparskor och en bättre hälsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s