In i dimman…

link-hoang-31747-unsplash

Varje sommar läser jag minst 10 böcker. Två i veckan. Det är som om jag försöker hämta ikapp det jag inte hinner i vardagen. Jag begraver mig i böcker och måste jag lägga ifrån mig en bok jag fastnat i så vandrar jag vidare som i en dimma. Resten av världen bleknar och jag kommer på mig själv att längta efter nästa stund med boken.

Den här sommaren har jag varit ledig i fyra veckor och läst… en bok. Det är Fredriks fel. Han är ju en alldeles fantastisk människa och jag kommer på mig själv att uppskatta samtalen med honom mer än böckerna. Samtidigt så saknar jag böckernas värld lite. Så i höst tänker jag försöka läsa lite mer, även i vardagen. Jag började igår kväll när jag la mig. Jag hann ett kapitel innan sömnen tog över. Så det kommer nog gå bra det här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s