Blogga är ute

Så varför gör jag det igen? Jo, jag gillar helt enkelt att skriva och inte bara om mitt jobb eller min profession. Ibland vill jag språka om sådant som sker de timmar jag inte är på jobbet. Om skavsår efter en dag på en blåsig strand, om lyckorus eller deppdalar, hur jag behåller det goda humöret när barnen utmanar mig till gränslandet, eller när det brister.

Så var jag gör jag det bäst? Jo, på min egen kanal. Där jag kan skriva precis vad jag vill. Hur jag vill, när jag vill och om vad jag vill.

Kan jag väcka en tanke i någon, få någon att reagera eller känna samhörighet. Det är fint.

christin-hume-461354-unsplash

 

En tanke på “Blogga är ute

  1. Kul att ha dig tillbaka! Själv har jag tuffat på med min låsta blogg. Lite sparlåga emellanåt men behovet av att få skriva av mig lite finns alltid. Har dock skrivit mer dokumenterande än reflekterande men ibland glimtar det till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s