Bästa starten

Lampan i fönstret tänds, kaffedoften sprider sig i huset och vi börjar sakta vakna till liv efter en god natts sömn. Det är lättare att sova bra nu när vovven fått en egen sovplats nedanför sängen. Vi säger godmorgon och en av oss går ned och hämtar kaffet. Sen sitter vi i sängen och dricker morgonkaffet tillsammans. Pratar om dagens göromål, vem som lämnar och hämtar hund, om vädret, vår kärlek, kontakter med barnen och utmaningar i vardagen. Den där kvarten ger en skön känsla av samhörighet. Att vi är ett team redo att ta oss an dagen. När kaffet är slut i kopparna går vi till varsitt badrum och startar resan mot jobbet.

coffee-2676642_1920

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s